Stefania are nevoie de ajutorul nostru!

 

IULIA MICLEA Asociatia Volunteer for life

12.5% Complete
1,250 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cadoul meu, de anul acesta, as vrea sa fie vestea buna ca Stefania a facut operatia de cranioplastie de care are nevoie si ca este sanatoasa, de aceea va rog frumos sa donati pentru ea. Costurile operației de cranioplastie sunt foarte ridicate alături de costurile de recuperare, iar în urma recomandărilor specialiștilor suma estimativă de care are nevoie pentru operație este de 60.000 de lei. Omul acesta bun, Stefania noastra, trebuie sa mearga mai departe.

Mie mi-a placut sa lucrez in Unicredit. Mi-au placut oamenii de acolo, iar la sucursala noastra, la Unicredit Decebal, echipa era foarte frumoasa. Eram toti tineri, munceam mult si ne era bine unii cu altii. Ne placea sa venim la munca. Unul dintre oamenii dragi din vremurile mele de Unicredit este Stefania Nastasa, care acum este bolnavioara si care are nevoie urgent de ajutor. Eu va rog sa donati si ii rog mai ales pe cei care stiu ce inseamna lucrul cu publicul, lucru care presupune mult efort si epuizare.

Stefania este unul dintre cei mai frumosi oameni pe care ii cunosc si va merge mai departe, cu ajutorul familiei, al lui Dumnezeu si al nostru, cei care donam pentru ca ea sa poata strange banii pentru operatia de cranioplastie. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem voluntari pentru viata si intindem mana noastra de ajutor oricui are nevoie. Mangaiem suflete, ingrijim rani, oferim speranta. 

 Volunteer for life FACE CE ZICE! 

Omul acesta bun, Stefania noastra, trebuie sa mearga mai departe.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

Multa sanatate!
15 Nov 2022
Sanatate multa!
10 Nov 2022
500 RON
Din respect pentru viață!
10 Nov 2022
Multa sanatate!
09 Nov 2022

Iulia Miclea

150 RON
Va fi bine!
09 Nov 2022
IULIA MICLEA : Asociatia Volunteer for life
Stefania are nevoie de ajutorul nostru!