Cadoul meu este gestul vostru frumos. Ajutati-ma sa ajut!

 

MICLEA IULIA Asociatia Volunteer for life

43.2% Complete
2,160 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pentru ca astazi este ziua mea de nastere, pentru ca traversam vremuri speciale, pentru ca nu vreau sa las sa treaca timpul pe langa noi fara sa ii dam valoare, darul meu cel mai de pret este bucuria din ochii celor care primesc ajutorul de care au multa nevoie. 

Sunt alaturi de Ionut Ursu si Asociatia Volunteer for Life si le sustin din tot sufletul actiunile. Te tog sa donezi, atat cat poti, nu conteaza suma, conteaza gestul si gandul bun. Acesta este cadoul pe care il vreau de ziua mea. 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem voluntari pentru viata si intindem mana noastra de ajutor oricui are nevoie. Mangaiem suflete, ingrijim rani, oferim speranta. 

 Volunteer for life FACE CE ZICE! 

Prima mare campanie umanitară efectuată cu un grup de 14 voluntari cu pregătire medicală, în educație, psihologie ș.a. În cadrul acesteia am înființat primul cabinet stomatologic complet echipat în Dhading Besi, capitala districtului Dhading (care are peste 330.000 locuitori), s-au acordat consultații și intervenții stomatologice de bază în Sat Kavre, Dhading Besi și la o școală din Kathmandu, s-au făcut donații sub formă de periuțe și paste de dinți, s-au efectuat gărzi la spitalul Manmohan Memorial Community Hospital. De asemenea, s-au ținut cursuri de cultură generală și dezvoltare personală copiilor din Kavre și din Dhading. Una dintre urmările acestui proiect a fost decizia spitalului din Dhading Besi de a transforma cabinetul stomatologic înființat de noi în departament prin crearea a încă unui cabinet. Ionuț Ursu s-a deplasat în Irak, unde a donat un scaun stomatologic complet echipat (inclusiv pentru chirurgie), consumabile medicale și a făcut cca. o lună de voluntariat în cadrul aceluiași spital modular. Expediție umanitară în Nepal, în comunitatea Kavre Dhunkharka: dotare cabinet stomatologic, igienizare și dotare materniate, igienizare spații școlare și donare de materiale educaționale, profilaxie și tratamente dentare, cursuri de prim autor pentru populație, Scop Proiectul "Fiecare copil merita să fie fericit", derulat în județul Neamț și municipiul București. Prin acesta cca. 600 de copii din centre de plasament din județul Neamț și din București au primit hăinuțe, dulciuri și rechizite pentru școală. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

Luminița

150 RON
Cred că doar astfel, prin sume mici, dar mulți, putem ajuta pe oameni în nevoi adevarate.
15 Nov 2020

Diana Filoti

1,050 RON
Dumnezeu sa ii ocroteasca pe copii!
14 Nov 2020
12 Nov 2020
O mica contributie pentru o cauza nobila , cu speranta ca Ionut va sti cum sa duca lucrurile la bun sfarsit asa cum a reusit in multele sale misiuni umanitare.Mult succes!
11 Nov 2020
succes! sa ajunga la cei care au nevoie!
10 Nov 2020

Familia Spiridon

150 RON
Felicitari pentru initiativa si sa fie cu spor!
09 Nov 2020
06 Nov 2020
cu drag pentru Dental Life Social
06 Nov 2020
MICLEA IULIA : Asociatia Volunteer for life
Cadoul meu este gestul vostru frumos. Ajutati-ma sa ajut!